Project Development and a new client / by Joanne Potter

Work on the house extension in Miekleour is going well and we've recently been granted planning permission and started to working towards submitting the building warrant package. The brief called for a larger living area which would be bathed in natural light and have a direct connection to the secluded garden area to the south whilst also increasing the size of the kitchen area to the north and creating office and utility provision. We believe we have achieved this by utilising skylights in both spaces and specifying large bi-fold doors which open onto the back garden

We've also secured our next client and have been tasked with designing a small garden studio which will act as a home office and guest room if required.  Our brief also included provision for a small wet room/shower room. The project is still in its infancy so we'll keep you posted...